Aikuistuva nuori ja päihteet – koulutusilta huoltajille 26.8.

11.08.2021

ANKKURI-hanke ja Turun ammatti-instituutti järjestävät koulutusillan ammattiin opiskelevien nuorten vanhemmille ja huoltajille 26.8. klo 17.30-19.00.  Tilaisuus live-striimataan ja se on katsottavissa jälkikäteen tallenteena.

Aikuistuva nuori ja päihteet -koulutusillassa keskitytään erityisesti nuorten päihteiden käytön ennaltaehkäisyyn. Tilaisuudessa kuullaan terveyden edistämisen sekä nuorten terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita ja pureudutaan mm. alueelliseen päihdetilanteeseen sekä siihen, millä tavoin huoltajat voivat tunnistaa nuorten päihteiden käytön. Lisäksi koulutuksessa perehdytään nuuskamyytteihin ja aikuistuvan nuoren kohtaamiseen.

Huoltajilla on mahdollisuus jättää kysymyksensä asiantuntijoille ennen tilaisuutta Webropolissa. Ilmoittautumisohjeet ja osallistumislinkki toimitetaan kaikille Turun ammatti-instituutin huoltajille Wilma-järjestelmän kautta.

Huoltajien koulutusillan ohjelmaan voit tutustua täällä.

Mikäli et ole Turun ammatti-instituutin opiskelijan huoltaja, mutta kiinnostuit ohjelmasta, voit lähettää linkkipyynnön projektipäällikkö Minna Salakarille (minna.salakari@turkuamk.fi).

TERVETULOA MUKAAN!